Tänään on se päivä, kun Domi sai uuden nelijalkaisen seuralaisen - meille tulee kääpiöpinserivauva! Alunperin ajatuksena oli ottaa toinen koira vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta jotenkin kaikki tekijät puhuivat sen puolesta, että juuri nyt oli juuri oikea ajankohta pennun hankkimiselle. Pennun hankkimispäätöstä ei mitenkään hidastanut myöskään se, että tarjolle sattui juuri sellainen pentu juuri sellaiselta kasvattajalta, mitä olin suunnitellutkin.

Lauantaiaamuna lähdettiin sitten ajelemaan kohti Tuusulaa ja Baron Castle -kenneliä. Pentueeseen kuului kuusi urosta, joista muut Jylleä lukuunottamatta oli jo noudettu viikon varrella. Koska olen suunnitellut Jyllestä harrastuskoiraa, oli minulla tarkka mielikuva siitä, millainen luonne pennulla tulisi olla. Onnekseni Jylle osoittautui esimerkikkiseksi harrastuskoiran aluksi: jo hieman vajaan kahdeksan viikon iässä se osoitti avoimuutta, toimintavalmiutta sekä hyvähermoisuutta.

 

 

Heipat äipälle!

 

 Suuri maailma odottaa.

 

Domi on viettämässä lomailemassa kesämökillä, joten se pääsee tapaamaan uuden tulokkaan vasta parin viikon päästä, kunhan mekin lomien alettua pääsemme mökille. Jyllen ensimmäinen ilta uudessa kodissa sujui tutustumalla ihmisiin ja uusiin ympyröihin. Ruoka ja uni maistuivat pitkän päivän jälkeen - rohkea pieni koira :)